Alkalmazásai

Az GC-E, és GC-F autószéf "járműszéf" a szabadalommal védett Safe-Flex technológiának köszönhetően sokrétűen használható autóbiztonsági eszköz, mely kisméretű gépjárműbe való beszereléskor is lehetővé teszi a maximális helykihasználást. Azonban a járműszéf feladata a megszokottól eltérően nem az autólopás elleni védelem, hanem a járműben hagyott, vagy ott használt értéktárgyaink tolvajok elleni védelme autófeltörés esetén. A járműszéf nemcsak személyautóban és kisebb haszonjárművekben használható kiválóan, de beépíthető teherautók, lakóautók lakókocsik belső terébe is. A járműszéf ezen kívül terepjárók és hajók (motoros és vitorláshajó) belső terébe is beépíthető mechanikus vagyonvédelmi eszköz.
Az autószéf biztonságosan védi a gépjárműben hagyott (laptop, mobiltelefon, fényképezőgép), vagy ott alkalmazott (GPS, CD-DVD, előlapok) használati tárgyainkat. De szükség esetén biztonságosan tárolhatók benne nyaralás, strand, és mozilátogatás, valamint autós túrák alkalmával magunkkal vitt elektronikai eszközök, mint fényképezőgép, videokamera, valamint ezek adathordozói, a jármű iratai - amelyek védelem hiányában könnyen válhatnak autótolvaj áldozatává.
Lényeges szempont az autószéf használatával kapcsolatban, hogy hordozható számítógépek (laptop, notebook) esetében a merevlemezen található adatok elvasztése, vagy azok idegen kézbe jutása gyakran a laptop értékének sokszorosát kitevő, olykor felbecsülhetetlen kárt okoz lopás esetén a károsultnak. Sok esetben ez igaz lehet a kamerán, és más adathordozókon található adatok esetében is.
A GC-E, és a GC-F autószéfek másik fontos felhasználási területe az autóban szállított irataink védelme az autótolvajok elöl. Ezek lehetnek személyes, vagy hivatalos iratok, szerződések, árajánlatok, számlák, amelyek ellopásuk esetén nagy veszteséget jelentenek az ismételt beszerzésük, valamint a velük történő visszaélések miatt.
A védendő eszközeink közt bizonyos esetekben szerepelhetnek maroklőfegyverek is. A GC-E, és a GC-E járműszéfek lehetővé teszik a maroklőfegyverek biztonságos tárolását is. Fontos, hogy amennyiben engedéllyel tartott maroklőfegyvert helyezünk a széfbe, a fegyver töltényeit ebben az esetben is a fegyvertől külön, elzártan szabad csak őriznünk a vonatkozó szabályok szerint.

A járműszéfek használata mellett szóló ényeges szempont, hogy a járművek csomagtartója használat közben általában kívülről kulcs nélkül is ki nyitható, tehát fennáll a gyakorlati veszélye megálláskor (pl. piros lámpánál) a csomagtartóban levő tárgyak ellopásának.

 


Az autó-iratszéf beszerelésről bővebben a beépítés - beszerelés menüpont alatt kaphatunk információt.

- Laptop
- GPS navigáció
- Fényképezőgép
- Videokamera
- Mobiltelefon
- MP3 lejátszó
- Traffipax detektor
- Adapterek
- Inverter
- Iratok, okmányok
- Maroklőfegyverek


A laptopszéf és autóvédelem témakörökben készséggel adunk tájékoztatás úgy telefonon, mint elektronikus levél formájában.
Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.
 
image
image
image