VÁLTÓZÁRAK

A váltózár az egyik legnépszerűbb védelmi eszköz. Hatástalanítása még szervizkörülmények között is időrabló nehéz feladat. Ajánljuk magában és más elektromos védelmi eszköz kiegészítőjeként. A sebességváltózár az autó váltókarát rögzíti hátramenet vagy 'P' állásban. Külső szemlélő számára a zár jelenlétéről csak a sebességváltó-kar környékén található kis krómozott kulcslyuk (cilinder) árulkodik, miközben a speciális, biztonsági zárbetétet egy erős szilárdságú acél tokban van elrejtve a váltókar műanyag borítása alatt. A zár váza egy nagy szilárdságú acél keret, melyet plazmavágóval alakítanak a kívánt formára. Ehhez a kerethez hegesztik a zárat rejtő zárt acél tokot, amely megvédi a zárbetétet a különböző támadásokkal szemben (fúrás, vésés, savazás, fűrészelés, zártörés).

Bear-Lock sebességváltózárak

A Bear-Lock sebességváltózárak ismertek és közkedveltek úgy a gépkocsivásárlók, mint a beszerelésüket végző szakemberek körében, a szaksajtó pedig elismerően nyilatkozik róluk. Előnyeik közé tartozik a kiemelkedő biztonság, feltörési kísérletekkel szembeni hatékony ellenállás, a karosszéria gyári csavarjaira történő gyors és problémamentes beszerelés, a könnyű kezelhetőség, az esztétikus megjelenés, és nem utolsó sorban kedvező áruk. Kétféle kivitelben léteznek: az ún. hagyományos "tüskés" változat, illetve a legújabb fejlesztésű "Press & Lock" típusú zárrendszer. Mindkét típus MABISZ minősített.

Jelenleg több mint 1500 gépkocsitípus esetében tudjuk biztosítani a Bear-Lock sebességváltózárak gyors és szakszerű beszerelését. Ezekről képtárunkban mutatunk be néhány képet. Megtekintésünkhöz kattintson a képtár gombra.

Minden további információ tekintetében készséggel adunk tájékoztatás úgy telefonon útján, mint elektronikus levél formájában. Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

 
image
image
image